eMLM

AP BioLifeAP Bio Life si-a inceput activitatea in anul 2010, inlocuind pe piata mai vechea afacere ABC Cosmetics, si se bucura deja de un succes deosebit in randul celor interesati de MLM.

Ce aduce Nou AP Bio Life?    
-O afacere adaptata perioadei de criza economica prin care trece intreaga lume.
- Un sistem de cariera prin care un nou colaborator poate ajunge la un castig semnificativ inca din prima luna de activitate.

Gama de produse AP Bio Life:
- parfumuri frantuzesti, bazate pe esente naturale, cu licenta dupa marile case de parfumuri: Coco Chanel, Givenchy, Lancome, Dolce&Gabbana, Calvin Klein, Muegler, Kenzo, Cerutti, Zino Davidoff, Gucci, Hugo Boss, Giorgio Armani, Christian Dior, Cacharel, Gabriela Sabatini etc. Primul lucru care soheaza efectiv, este pretul parfumurilor. Un parfum de lux poate fi 10 euro? Incredibil nu-i asa? Cum se poate: Parfumurile sunt cumparate din Franta de la producatorul de parfumuri, acelasi producator care face estentele marilor branduri. Parfumul se ambaleaza in sticlute de lux, de origine italiana, de catre partenerul AP BioLife, Anafarm.
- sapunuri naturale, marca Watkins
- produse pentru aromaterapie: sapunuri aromaterapeutice, saruri, spuma si uleiuri de baie.
- gama de produse anticelulitice
- sampoane, balsamuri, geluri de dus,
- creme si masti pentru ingrijirea fetei si a mainilor
- Suplimente nutritive - GAMA HANOJU (Olanda - Germania): sucuri si extracte din plante, pana la produse de detoxifiere, antioxidanti, enzime, diferite complexe de vitamine, produse pentru articulatii, memorie, produse pentru reducerea greutatii, precum si o gama de microalge din care face parte si spirulina organica, extracte din diferite ciuperci medicinale cum ar fi Reishi - Ciuperca Nemuririi, introdusa in mod oficial pe lista medicamentelor pentru tratarea cancerului in China.

Care este afacerea?
- Consumam produse de calitate la pret de producator
- Primim bani pentru promovarea produselor consumate

Cine poate face afacerea AP Bio Life?
- Orice persoana apta din punct de vedere juridic, adica noi toti!
- Oricine poate avea succes, cu conditia sa comunice cu ceilalti.

Caracteristicile planului de marketing:
- investitie initiala mica: 15 EURO (5 EURO - card, pliante, dreptul la reducere permanent si 10 EURO - produse la alegere) sau 26,5 EURO (1,5 EURO - card, lista de preturi, dreptul la reducere permanent si 25 EURO - produse la alegere)
- din momentul inscrierii, orice produs poate fi achizitionat cu 25% reducere, indiferent de marimea comenzii
- exista posibilitatea de a deveni coordonator de retea imediat dupa inscriere
- calificarile se ating in doua luni si se pastreaza un an calendaristic
- produsele sunt ieftine, comparativ cu cele din magazine, iar la unele produse, sunt chiar mai mici.
- bonusuri in bani de pe orice adancime a retelei; primele nivel de retribuire se ating foarte usor, incepand de la cumparaturi mici (150 EURO) ale retelei
- bonificatii in cadouri pentru inscrieri pe doua nivele de adancime: pentru 6 inscrieri si pentru duplicare pe 4 ramuri
- afacerea este la inceput si dezvolta foarte usor
- puteti deveni asociat al firmei prin mentinerea in pozitii de top 3 ani